24.07.2020, 13:22 -
1.Imię : Kinga
2.Wiek : 14 (06)
3.Nick w grze : Kusiiia
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft : około 2 lata temu rozpoczęłam moją przygodę na tym serverze. Wcześniej grałam pod nickiem KusiaPL
5.Serwer oraz numer działki z budowlą : Server creative, numer działki: -32;64 inaczej ./p h Kusiiia 3
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak posiadam Discord, Facebook
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :
//wand - przywołuje magiczną siekierkę
//set (id) - zapełnia zaznaczony obszar danym blokiem
//copy - kopiuje zaznaczony obszar do schowka
//paste - wkleja skopiowany obszar
//cut - wycina zaznaczony obszar
//flip - odwraca zawartość schowka
//rotate - odwraca zawartość schowka o dany stopień
//gmask - ustawia globalną maskę
//wall - tworzy ścianę w zaznaczonym obszarze
//shift - przesuwa zaznaczony obszar
//undo - cofa ostatnio wykonaną czynność
//redo przywraca cofniętą czynność
//br sphere - przypisuje do przedmiotu trzymanego pędzel w kształcie koła
//br smooth - przypisuje do przedmiotu trzymanego pędzel do wygładzania terenu
//drain usuwa wodę z danego obszaru
//fixwater - zapełnia wodą dany obszar
//hcyl tworzy pusty cylinder
//cyl tworzy cylinder z wypełnieniem
//hsphere - tworzy pustą kulę
//sphere - tworzy wypełnioną kulę
//forestgen - tworzy las
//pyramid - tworzy piramidę z wypełnieniem
//hpyramid - tworzy pustą piramidę
//line - tworzy line z bloków na danym obszarze
//overlay - tworzy warstwę z wybranego bloku na danym obszarze
//faces - tworzy sześcian z wybranych bloków
//move - przesuwa zaznaczony obszar
//replace - zamienia zaznaczone bloki na wybrany blok
myślę że tyle wystarczy, długo by mi zajęło wypisywanie tych wszystkich komend ale jestem z nimi zapoznana i umiem z nich korzystać.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Wydaje mi się, że ładnie buduję, jestem miła i jeżeli ktoś by mnie poprosił o pomoc w budowie, chętnie bym pomogła Jestem bardzo cierpliwa, co pomaga mi w budowie dużych projektów. Jestem kreatywna i pomysłowa. Jeżeli nie potrafię czegoś zbudować lub po prostu nie mam pomysłu, sprawdzam w internecie jak może to wyglądać i staram się to zbudować po swojemu/ z lekkimi zmianami. Chętnie będę pomagać w budowie na serverze
9.Coś o sobie : Tak jak już wcześniej pisałam, mam na imię Kinga, mam 14 lat i po wakacjach idę do 8 klasy.
Jaka jest moja pasja?
- Jeśli chodzi o moje pasje to jest to szkicowanie. Bardzo lubię to robić i chyba nieźle mi wychodzi .
W życiu wirtualnym moją pasją jest właśnie budowanie w minecraft. Moją przygodę z tą pasją
rozpoczęłam około 1,5 roku temu. Tak jak każdy, na początku nie budowałam za dobrze, większość moich projektów to były drewniane domki z kamiennym dachem . Ostatnio zaczęłam budować bardziej ,,profesjonalnie", chociaż według mnie dalej nie buduję idealnie.
Jaki mam charakter?
- Jestem osobą miłą, bardzo lubię pomagać. Jestem bardzo bardzo cierpliwa, co pomaga mi w budowaniu dużych projektów. Jak na swój wiek jestem dość dojrzała i kulturalna, nie wyzywam innych bez powodu.
Jestem również bardzo wrażliwą osobą i każdego rodzaju hejt trochę obniża moją samoocenę.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem ekipy Budowniczych na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : nie, nie miałam takiej możliwości, ale zawsze może się to zmienić
13.Czy byłeś/aś już w ekipie Budowniczych na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft?- Nie
Dziękuję za przeczytanie mojego podania i mam nadzieję, że moja działka nie jest jakoś zła i nie ośmieszę się przed wszystkimi hah . Może kiedyś zobaczycie mnie z rangą ,,Budowniczy" (mam taką nadzieję )
Będę się bardzo starać :3
Miło by mi było gdybyście napisali SZCZERĄ opinię o moim podaniu jak i działce w odpowiedziach. Z góry dziękuję!