![]() |
[ODRZUCONE] xPuszek231 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] xPuszek231 (/showthread.php?tid=10923) Strony:
1
2
|
xPuszek231 - xPuszek231 - 01.04.2020 1.Imię :Dominik 2.Wiek :14 3.Nick w grze :xPuszek231 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :2018 rok 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :3-8h wolne, jak są lekcje teraz to 3-5 a jak weekend to 5 -8 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :AnyDesk,Skype,Messenger,Fb,Discord,TeamSpeak,Zoom <-- tak wiem to nie potrzebne 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : [b]/warn nick powód - ostrzega gracza,10 warnów = ban 1h[/b] /c off/on - wyłącza lub włącza chat (zależy od końcówki:on włącza a off wyłącza) /cc - czyści chat minecraft każdego gracza /kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft /cmi kick nick powód - wyrzuca gracza z trybu [b]/tempmute nick czas - mutuje gracza na określony czas[/b] 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : [b]-Jestem aktywny[/b] -Poprawiłem swoją reputacje i zachowanie -Staram się pomagać graczom (nawet gdy jest administracja ja się pytam czy ktoś potrzebuje pomocy -Staram się być aktywnym na chacie -Poprawiłem kulturę wobec graczy i jestem bardziej opanowany niż np. miesiąc temu -Mam dobre stosunki z administracją tego trybu jak i z graczami [b]-Uważam siebie za osobę która nigdy nie odpuści będzie próbowała aż jej się uda[/b] [b]-Pomagam administracji (zgłaszam graczy szukam złych działek itd.)[/b] 9.Coś o sobie :[b]Cześć, jestem Dominik i mam 14 lat.Uwielbiam zwierzaki,sam posiadam kotka i pieska.Bardzo lubię bawić się z moimi zwierzakami ,szczególnie psem.Ale to nie wszystko.Trzeba przecież jeszcze wykonywać obowiązki związane z nimi.Ja bardzo chciałem mieć takiego pieska i kotka.Teraz muszę wykonywać obowiązki jak odkurzanie,pilnowanie i jest jeszcze jedno ale lepiej o tym nie mówić.Lubie czasami pograć w warcaby z rodziną,czasami w monopoly lub pograć z tatą albo kolegami w ping-ponga.Jedną z głównych czynności wykonywanych przeze mnie na komputerze to granie w minecrafta,za to na telefonie najczęściej gram w gry zręcznościowe i strategiczne.Taki troche ze mnie śmieszek jest.Na lecrafcie moimi ulubionymi trybami są bedwarsy i creative.Na bedwarsach zacząłem grać bo miałem tam kilku fajnych znaj jak np.Folverr czy Randy.Za to na creativie zacząłem grać bo poszukiwałem przyjaciół na ten serwer.Znalazłem ich multum i teraz jestem jednym z bardziej znanych graczy na tym trybie.Staram się nie kłócić się bez powodu chyba że ktoś mnie bardzo prowokuje umiem pisać bez polskich znaków nawet 465zn/m wczoraj robilem sobie test[/b] 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :Premium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Sporo razy 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Nie byłem A i prosiłbym o to żeby Yoko nie było na rekrutacji ustnej ona mnie bardzo stresuje. RE: xPuszek231 - YoungCossack - 01.04.2020 Nie pomagasz. Yoko będzie na rekrutacji. Dużo kopiowane. Na nie RE: xPuszek231 - xPuszek231 - 01.04.2020 Nie chce nic mowic ale kopiowalem ze swojego starego podania. RE: xPuszek231 - MineFaks - 01.04.2020 (01.04.2020, 09:25)xPuszek231 napisał(a): Nie chce nic mowic ale kopiowalem ze swojego starego podania. Nie wypowiadaj się pod postem innego użytkownika.. Nabijasz posty Witaj po pierwsze.. Podanie jest skopiowane co widać - mogłeś usiąść na spokojnie i napisać jeszcze raz Naucz się nielegalnych przedmiotów bo na ostatniej rekrutacji ustnej czytałeś z tablicy.. Nie ma co dużo pisać, wykaż się na ustnej o ile będziesz ją miał. Na Neutral RE: xPuszek231 - Assuiki - 01.04.2020 Wiek + Nie pomagasz - Nie udzielasz się - Podanie kopiowane Neutral z przechyleniem na NIE. RE: xPuszek231 - IgorosPL - 01.04.2020 Nie udzielasz sie - Nie pomagasz - Rzadko jestes aktywny - NA WIELKIE NIE!! RE: xPuszek231 - Normi - 01.04.2020 Zdecydowanie NIE wariacie. Powody sa wyżej. RE: xPuszek231 - Esu - 01.04.2020 Nie a dlaczego Iż działasz na czacie jak jest administracja Jak jej nie ma to masz to gdzieś RE: xPuszek231 - Youki__ - 01.04.2020 PUSZEK KOCHANIE Nie obraź się na mnie ;C Jestem na nie... Udzielaj się wincej wincej wincej W I Ę C E J! Kiedy spędzasz czas na lecrafcie, poświęć duuuużo uwagi na czat. Ogółem podanie ŚLICZNE: Fajnie rozpisane, ładne, może i kolorki gryzą ale jest oke <3 Pyszek koooooochanie moje :C Loffciam Cię, ale udzielaj się WIĘCEJ ;c Postaram się zmienić opinię, jeżeli zaczniesz się wiecej udzielać c; Widzę, że ogarniasz komendy ale ten czat... Kochanie moje, udzielaj się jak najwięcej <33 Obecnie na nie, alee jeżeli zobaczę poprawę na czacie od razu zmieniam opinię owo Powodzenia kochany <3 RE: xPuszek231 - HumanN - 01.04.2020 Na NIE powody up |