![]() |
[ODRZUCONE] promil9876 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] promil9876 (/showthread.php?tid=10927) Strony:
1
2
|
promil9876 - promil9876 - 01.04.2020 1.Imię : Jakub 2.Wiek : 16 3.Nick w grze : PROMIL9876 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Gram z 3 tygodnie lecz na trybie murder myster. Ale przerzucam się na tryb creative. 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3-2h dziennie 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak, posiadam 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /Kick /warn /mute /tempmute /c - off - wyłącza czat 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ myślę że jest odpowiednim kandydatem na to miejsce i myślę że poradził bym sobie w roli chat mod`a. Lubię przebywać z ludźmi i zawierać z nimi nowe przyjaźnie. A w dodatku nie mam żadnego problemu z dostosowaniem się dla wyższych rang. 9.Coś o sobie : Nazywam się Jakub i pochodzę z woj. Lubelskiego. interesuję się sportem i informatyką. Lubię przebywać z graczami a także im pomagać gdy nadarzy taka potrzeba. W dodatku szybko się uczę. 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nonpremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak miałem lecz był to mój serwer i już on nie istnieje 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy?: Nie byłem wcale Pozdrawiam ![]() RE: Podanie na Chat moda - Esu - 01.04.2020 Na nie Kim ty jesteś? Aktywność słaba bo Cię nie widzę na czacie RE: Podanie na Chat moda - Assuiki - 01.04.2020 nie znam cie nawet XD na NIE l0l RE: Podanie na Chat moda - promil9876 - 01.04.2020 ale panowie ja jestem fajny ![]() RE: Podanie na Chat moda - IgorosPL - 01.04.2020 Podanie nie zatytułowane [PODANIE] Nick jest bezwarunkowo odrzucane ![]() RE: Podanie na Chat moda - promil9876 - 01.04.2020 Spoko loko mordeczko nie ma problemu trudno się mówi ![]() RE: Podanie na Chat moda - _Mqriczka - 01.04.2020 Na NIE , ponieważ - Pod postem napisałeś : - ,,ale panowie ja jestem fajny ![]() -Czy to jest jakiś żart czy co? nikogo to nie smieszy -nigdy nie widzialam cie na creativie - -czas grania - -pisanie pod postem - wiek + chociaz nie zachowujesz sie tak jak przystaje na 16 latka -za malo napisales w punkcie 8 i 9 - -podanie napisane na kolanie [ nie czytelnie itp wszystko sie zmywa] - -komendy mogles napisac co robia te komendy nie musiales ale -/+ PRAKTYCZNIE NIE BYLES ANI RAZU NA CREATIVE !! i to tyle pozdrawiam c: Ajajaj P.S zapomnialam dodac : -zle zatytuowane podanie , -Znów pisałeś pod postem cytujac : -,,Spoko loko mordeczko nie ma problemu trudno się mówi ![]() -nie udzielasz się ani nic. Pozdrawiam Mariczka RE: Podanie na Chat moda - Youki__ - 01.04.2020 (01.04.2020, 16:32)promil9876 napisał(a): ale panowie ja jestem fajny XD? Co z tego że jestes fajny, ja też jestem fajna i co? XDDDDD Na NIE Nie udzielasz sie pierwszy raz widzę nick Komendy nie rozpisane, podanie "pisane na kolanie" Więcej wyżej RE: promil9876 - NatQaa - 01.04.2020 Nigdy cię nie widziałam na trybie. Nie udzielasz się. - Komendy +/- Wiek + Czas - Mało rozpisany punkt 8 i 9. Jestem na NIE. RE: promil9876 - promil9876 - 01.04.2020 Odnosząc się do tego "chociaz nie zachowujesz sie tak jak przystaje na 16 latka" nie musimy przecież wiecznie być poważni. Po długiej przerwie zacząłem grać znowu w mc. A mało napisałem w punkcie 9 i 8 ponieważ myślę że tyle wystarczy nie jestem aż tak ciekawym człowiek a ubioru nie będę pisał. Z komendami masz racje mogłem napisać co robią a tytuł tak też źle zatytułowałem. PS: Polecałbym jakiś słownik ortograficzny ![]() |