![]() |
[PODANIE] mrzelek - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [PODANIE] mrzelek (/showthread.php?tid=4548) |
[PODANIE] mrzelek - mrzelek - 19.11.2017 Imię: Bartek Wiek 14 (gdybym się dostał na rekrutację to ostrzegam, mam głos jak 10 latek xD) Nick w grze mrzelek Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft? od lipca tego roku Server oraz numer działki z budowlą Creative / -67;54 lub /p h mrzelek 2 Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie? Posiadam TeamSpeak'a, Facebook'a i Skype'a Komendy przydatne w roli budowniczego (WE) Wymienie te, które znam: //sphere <id> - tworzy kulę z danego bloku //cyl <id> - tworzy cylinder z danego bloku //wand - daje nam siekierkę, którą możemy wykonywać różne czynności z WE //undo - cofa wykonaną czynnośc //redo - przywraca usuniętą czynność //copy - kopiuje zaznaczony teren //paste - wkleja zaznaczony teren //line <id> - tworzy linię z danego bloku //br none - usuwa danego brusha z danego itemu //pos1 - zaznacza pozycję pierwszą //pos2 - zaznacza pozycje drugą //set <id> - wypełnia zaznaczony teren //smooth - wygładza krawędzie //walls <id> - tworzy ściany z danego bloku //move <odległość> <kierunek> - przesuwa zaznaczony teren //toogleeditwand - wyłącza moc różdżki //rotate - obraca zaznaczony teren //hcyl - tworzy pusty, pionowy cylinder //forestgen - tworzy las //up <np. 100> - podnosi nas w góre Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko? Jestem osobą miłą, stanowczą, pomocną. Lubię się pośmiać z innymi graczami, według mnie, ładnie buduje, udzielam pomocy innym np. kiedy ktoś czegoś nie rozumie i nie umie, dobrze znam komendy z WorldEdit'a, ogólnie kocham to co robię ![]() ![]() Coś o sobie: Od czego tu zacząć... A więc tak: mam na imię Bartek, mam 14 lat, mieszkam w województwie świętokrzyskim. Posiadam wielu przyjaciół, którzy pomagają mi w potrzebie. Chodzę do klasy VI, mam małą gospodarkę z dwoma traktorami, mam zwierzęta (ogólnie to 20 królików hodowlanych, 15 kur, 3 indyki, psa i 2 świnki morskie. Kocham zwierzęta ![]() ![]() Czy masz sprawny mikrofon? Mam mikrofon, trochę cichy ale działa, niedługo kupuję nowy (przecież jak mam kanał na YouTube, to dlaczego miałbym nie mieć mikrofonu? xD) Jaki Minecraft posiadasz? non-premium (niedługo mam zamiar zakupić premium) 12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): miałem okazję być budowniczym, adminem 3 razy. Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak, jaki tryb? Ile razy? Nie byłem, jednak mam nadzieję że bedę ![]() W jakich stylach budujesz? najlepiej buduję w stylu średniowiecznym, dobrze buduję w stylu współczesnym, niezbyt wychodzą mi budowle w stylu modern. Pozdrawiam, mrzelek ![]() RE: [PODANIE] mrzelek - Nakimeq - 19.11.2017 Teraz jest bardzo dobrze. Na tak RE: [PODANIE] mrzelek - Taki ktoś xD - 20.11.2017 Nwm czemu moja odpowiedz się usunęła xD Na TAK RE: [PODANIE] mrzelek - Ifrinishi - 20.11.2017 Podanie jest ładne, dużo komend oraz dobrze rozpisany punkt 8 oraz 9. Działka jest nawet ładna. Neutral z przewagą na tak. RE: [PODANIE] mrzelek - mrzelek - 20.11.2017 Wszyscy na neutral tylko jedna osoba na tak XD Nakimeq wiem ze dopiero teraz Ci odpowiem xD dodalem tam pare rzeczy na dzialke ![]() RE: [PODANIE] mrzelek - WeronisiaQ - 21.11.2017 Podanie się zlewa, popraw, oddziel jakoś "to" od siebie. Na Nie. RE: [PODANIE] mrzelek - mrzelek - 21.11.2017 @WeronisiaQ poprawiłem podanie, mam nadzieje że już lepiej wygląda. A jak działka? RE: [PODANIE] mrzelek - B1rt3k - 21.11.2017 JESTEM NA TAK <3 Podanie estetycznie rozpisane, dużo komend oraz dobrze rozpisany punkt 8 i 9. Do działki nie mam żadnych zastrzeżeń. ![]() RE: [PODANIE] mrzelek - M2jusi3k - 21.11.2017 Podanie jest ladnie rospisane,bardzo duzo komend ![]() ![]() ![]() ![]() RE: [PODANIE] mrzelek - WeronisiaQ - 21.11.2017 Poczekaj 2 lata. //Odrzucam |