![]() |
[PRZYJĘTE] [PODANIE] kkamill34 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Przyjęte (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=131) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] [PODANIE] kkamill34 (/showthread.php?tid=6797) |
[PODANIE] kkamill34 - kkamill34 - 13.08.2018 1.Imię: Kamil 2.Wiek: 16 3.Nick w grze: kkamill34 4.Czas od kiedy aktywnie grasz na serwerze minecraft Lecraft: Pierwsze wejście na serwer było jeszcze za czasów MasterVippera, natomiast aktywnie gram w sumie od niedawna, nie jestem w stanie dokładniej określić 5.Dziennie ile czasu poświęcasz na serwer? Sytuacja jest dość skomplikowana, bo aktualnie nie mam swojego laptopa, dlatego korzystam z pożyczonego; dopóki nie będę miał swojego, dopóty jestem w stanie być po kilka godzin w dni robocze, w weekendy natomiast jestem totalnie zależny od właściciela laptopa. Sytuacja również może zmienić się w roku szkolnym (rozszerzenia itd. + mnóstwo zajęć - opisane w punkcie 10), aczkolwiek będę się starał aktywnie uczestniczyć w życiu serwera minecraft.
6. Czy byłeś karany na serwerze minecraft lecraft.pl? Jeśli tak to ile razy i za co? Nie byłem karany, jestem przepisowym graczem ![]() 7.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Wymień jakie. Posiadam TeamSpeaka 3, Skype oraz Facebooka. 8.Komendy przydatne w roli KidModa: /cc - czyszczenie czatu /chat off, /chat on - wyłączenie/włączenie czatu /tempmute - tymczasowe wyciszenie /mute - permanentne wyciszenie /kick - wyrzucenie gracza z serwera minecraft /warn - ostrzeżenie gracza /unmute - zdejmuje wyciszenie /unwarn - zdejmuje ostrzeżenie /tempban - tymczasowy ban /ban - permanentny ban /unban - zdejmuje bana (ostatnie 3 na przyszłość) 9. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem uważany za osobę odpowiedzialną, pracowitą, asertywną i komunikatywną, szybko się uczę, umiem sprawnie pracować w grupie, oraz podporządkowywać się woli zleceniodawcy, przełożonego czy też kogoś innego.
10.Napisz coś o sobie: Jestem zwariowanym i odrobinę szalonym nastolatkiem (w końcu kto NORMALNY idzie na mat-fiz-infa?), który lubi brać na swoje barki wiele rzeczy (chodzę na dużo zajęć pozalekcyjnych [zajęcia wokalne, gra na gitarze, keyboardzie oraz aikido, planuję jeszcze dodatkowy niemiecki], bo nie wyobrażam sobie siebie siedzącego cały czas w domu i nawet, gdy mi się nie chce, nikt nie musi mnie do nich zachęcać) i równie bardzo lubi rozmawiać z ludźmi (przypuszczam, że użytkownicy serwerowego TeamSpeaka zdążyli już to zauważyć). Jestem skromny (choć niektórzy mogą uważać inaczej), towarzyski i przyjaźnie nastawiony (zazwyczaj). Lubię sporty (co z tego, że w żadnym nie jestem dobry), zwierzęta (choć niektórych w sumie nie, ale to ze względu na fobię z dzieciństwa) i kontakty z ludźmi (dopóki nie zaczną mnie drażnić). Co jeszcze mógłbym napisać... Lubię spotykać się z przyjaciółmi (co prawda nielicznymi, ale jednak), grać w LoLa i żyć pełnią życia!
11.Czy masz sprawny mikrofon? Tak jakby![]() 12.Jaki minecraft posiadasz? Crystal Launcher (NonPremium) 13.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? (NIE PODAWAJ IP) Nie 14.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie Na zakończenie chciałbym dodać, że liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. RE: [PODANIE] kkamill34 - mucha77 - 13.08.2018 Dobrze napisane. Słabo rozwinięty punkt 11. JESTEM NA TAK RE: [PODANIE] kkamill34 - RezZu - 14.08.2018 Tak! ![]() RE: [PODANIE] kkamill34 - Hrvdziu - 14.08.2018 Jestem za przyjęciem go! RE: [PODANIE] kkamill34 - Majaquuu - 14.08.2018 Jestem za ale faktycznie przy punkcie 11 nie napisales duzo Jestem na TAK dawej go na tasme RE: [PODANIE] kkamill34 - NiceToKillYou - 14.08.2018 Na TAK dlaczego ? - Wiek na + - Słabo rozwinięty pkt. 11 - Jesteś bardzoooo ogarnięty :3 RE: [PODANIE] kkamill34 - test10 - 15.08.2018 W takim wypadku zapraszam na rekrutacje na ts, w środę od 17 lub w czwartek o godzinie 20:30 RE: [PODANIE] kkamill34 - test10 - 15.08.2018 Witamy w ekipie //Zamykam |