![]() |
[ZAMKNIĘTY] Problem z kitami - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Strefa gracza minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=149) +--- Dział: Pytania i Problemy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] Problem z kitami (/showthread.php?tid=7202) |
Problem z kitami - Krecikk - 20.10.2018 Witam zakładam swój pierwszy serwer i po kilku godzinach męczenia się z pluginami napotkałem pierwszy problem, którego nie jestem w stanie rozwiązać samemu, mianowicie chodzi o kity. Zrobiłem kit tools; kit jedzenie (te dwa pierwsze dla każdego); kit vip oraz kit svip. Kit tools i kit jedzenie działają poprawnie, ale kit vip i svip nie działają, wyskakuje błąd o treści Error: That kit is improperly definied: Contact an admininistrator. Dodam, że gdy mam włączone nieograniczone permissions to wszystko działa ale kiedy dodaje się do grupy vip/svip to pojawia się ten właśnie komunikat. Tak wyglądaja moje kity w essentials: kits: tools: delay: 900 items: - 272 1 - 273 1 - 274 1 - 275 1 jedzenie: delay: 1800 items: - 297 25 vip: delay: 129 600 items: - 310 1 - 311 1 - 312 1 - 313 1 - 276 1 sharpness:4 durability:3 fire:2 knockback:2 - 278 1 - 279 1 - 277 1 - 364 64 - 322:1 3 - 368 16 svip: delay: 259 200 items: - 310 1 protection:4 durability:3 - 311 1 protection:4 durability:3 - 312 1 protection:4 durability:3 - 313 1 protection:4 durability:3 - 276 1 sharpness:4 durability:3 knockback:2 fire:2 - 322:1 6 - 368 16 - 364 64 - 278 1 efficiency:4 fortune:2 durability:3 - 277 1 efficiency:4 durability:3 - 279 1 efficiency:4 durability:3 a w persmissions tak: groups: Gracz: default: true build: true permissions: - -authme.unregister - Krecikk - TruStyle - Kedziorsy - ETTO - permissions.build - modifyworld.* - essentials.worldedit.* - essentials.help - essentials.rules - essentials.motd - essentials.afk - essentials.back - essentials.depth - essentials.delhome - essentials.help - essentials.home - essentials.list - essentials.mail - essentials.mail.send - essentials.me - essentials.motd - essentials.msg - essentials.ping - essentials.r - essentials.rules - essentials.seen - essentials.sethome - essentials.spawn - essentials.suicide - essentials.tpa - essentials.tpaccept - essentials.tpahere - essentials.tpdeny - essentials.helpop - essentials.rules - essentials.help - essentials.motd - essentials.warp - essentials.warp.list - essentials.kit - essentials.kits.tools - essentials.kits.jedzenie options: prefix: '&8' VIP: default: false inheritance: - Gracz build: true permissions: - essentials.sethome.multiple - essentials.repair - essentials.kit - essentials.kits.vip options: prefix: '&5' SVIP: default: false inheritance: - Gracz build: true permissions: - essentials.sethome.multiple - essentials.repair - essentials.kits.svip - essentials.kit options: prefix: '&6' Admin: default: false inheritance: - SVIP - VIP - Gracz build: true permissions: - essentials.gamemode - essentials.give - essentials.god - essentials.fly - essentials.tempban - essentials.ban options: prefix: '&c' Wlasciciel: default: false build: true permissions: - '*' options: prefix: '&4' PS: Mam jesczę coś takiego, że gdy nasionami kliknę lewym przyciskiem myszy to nie niszczy klocka i pojawia się komunikat "Unknow command. Type "/help" for help." Mam nadzieję, że wy znajdziecie błąd, dzięki za pomoc! ![]() RE: Problem z kitami - test10 - 21.10.2018 Tutaj pytamy o tematy związane z naszym serwerem, nie jesteśmy poradnikiem. //Zamykam |