![]() |
[ZAMKNIĘTY] hierojoa - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Odwołanie od kary (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] hierojoa (/showthread.php?tid=7988) Strony:
1
2
|
hierojoa - jakub-majdak@o2.pl - 13.02.2019 1.Nick:hierojoa 2.Powód:wypad z tego trybu bo dla wszystkich jestes nikim 3.Czas jaki pozostał do końca kary: 14d-Ban tylko na trybie freebuild 4.Nick Administratora, który nadał karę:Nie jest napisane ale był to albo pyra777 albo Werciok 5.Dlaczego powinieneś mieć zniesioną karę:Zacznijmy od tego ze napisałem kto klepa ? Po czym pyra odpisał ze nikt i nie mam sie udzielac , odpisałem ,,bo co" a pyra777 zaczał mi grozic ze jeszcze raz to przez 3msc sie nie pozbieram i ze nie mam go wkur*** . Odpisałem ze gdyby nie to ze nie chce bana odpisałbym mu , po czym dostałem bana ! Uważam ze nie jest to zachowanie jakie przystalo na administratora ale to już wasza sprawa ![]() POZDRAWIAM hierojoa 6.Dowody, jeżeli takowe posiadasz: hierojoa - Werciok - 13.02.2019 Ban wpisany przez pyre. Napisałam ci szczera prawdę, bo ty za plecami obrabiasz mi za przeproszeniem dupe, a potem się plaszczysz ![]() Gardze po prostu twoim zachowaniem Ale zostawmy też odpowiedź pyrze, zobaczymy co powie Jeśli pomogłam, zostaw reputke [emoji176] hierojoa - jakub-majdak@o2.pl - 13.02.2019 Werciok mogłabyś powiedzieć gdzie niby cię obgadywalem czy cos ? Kogo jak kogo ale cb nie obgadywalem [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: hierojoa - pyra777_ - 13.02.2019 Posłuchaj mnie typie uważnie. Wielokrotnie irytowanie graczy oraz administracji. Próba rozwalenia fałszywymi oskarżeniami. Oskarżanie niewinnych graczy i innych. Współpraca z mgtm sami wiecie co robiliście. Dostawanie mutów oraz banów wielokrotnie na wielu trybach. Podszywanie się pod innych. Mam wymienić więcej ? Ogarnij się bo naprawdę to co robisz to jest wstyd.. hierojoa - jakub-majdak@o2.pl - 13.02.2019 Po pierwsze za to co niby zrobiłem z MGTM byłem juz ukarany Po drugie pod kogo sie podszywam? Po trzecie przeszkodziło ci to ze napisałem kto klepa Po czwarte jako administrator powinieneś dać przykład graczom a nie pisać ze mam wypier*** Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: hierojoa - Werciok - 13.02.2019 I nagle jak masz bana, zaczales sie interesowac, o co mi chodzi? No kur... gratulacje... Ty dobrze wiesz o czym gadales razem z dwoma innymi graczami, ktorzy dostali bana, i nie bede tego pisac tutaj, bo to nie miejsca na takie slowa. ![]() hierojoa - jakub-majdak@o2.pl - 13.02.2019 Co niby gadałem ?? Z tymi dwoma graczami miałem spine i większość sie z nimi kłóciłem a pózniej było ze ja ci powiedziałem co oni na cb mówili czy cos bo pisali do mn na innym ts Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: hierojoa - pyra777_ - 13.02.2019 ad.1 Może i tak ale będzie to pamiętane ad.2 Nagle nie pamiętasz ? ad.3 Nie to nie przeszkodziło. Tylko całokształt twojego zachowania ad.4 Daje przykład tylko jak ktoś taki jak ty przychodzi i robi co robi to się nie dziwić można.. hierojoa - jakub-majdak@o2.pl - 13.02.2019 Dobra powiem tyle nie mam dziś checi z wami pisać ! Nara [emoji112] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: hierojoa - pyra777_ - 13.02.2019 Ja tak samo z osobą której iq wynosi -10iq ![]() Nie pozdrawiam ![]() // Zamykam i kara nie zostaje skrócona ani nic |