20.08.2017, 18:24 -
(20.08.2017, 14:41)fellix napisał(a):Dzięki Wielkie! :3(20.08.2017, 11:34)Al0es napisał(a): 1.Imię:IgorNadajesz sie znakomicie na budowniczego! [chyba]
2.Wiek:15
3.Nick w grze:Al0es
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.oznałem się z tym serwerem w 2017.06.07 i mniej na nim przebywałem ale teraz rozwijam swój hotel na trybie Creative i przebywam na tym serwie codziennie od 2 tygodni .Zacząłem od 2 tygodni grać na trybie Creative na tym serwerze minecraft 2-3-4 godzin lub 40 minut dziennie.
5.Serwer oraz numer działki z budowlą:Serwer Creative Numer Działki:-58;-48
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:TS,SKYPE Nie posiadam Facebooka.
7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE):/brush,//wand,//flora,//set (ID bloku),//set (blok),/ex
(odleglosc)/expand,/mute,//undo,/fixwater,/fixlava
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Specjalizuje się w budowaniu umiem komendy dobrze pilnuje serwerów minecraft.
myśle że będę przydatny.
9.Coś o sobie:Jestem dobry w Budowaniu i pilnowaniu. Czyli pilnuje i buduje serwery.A nawet mam z kolegą serwer.
10.Czy masz sprawny mikrofon ?:Tak mam sprawny mikrofon ale mikrofon jest trochę stary.
11.Jaki minecraft posiadasz ?osiadam wszystkie, bo mam premium. Korzystam z 1.8
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP):Jestem Technikiem na serwerze minecraft który planuje rozwijać.
13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Nie byłem członkiem administracji jeszcze nigdy na serwerze minecraft Lecraft.
14.W jakich stylach budujesz:Buduje w stylach pięknych :3 [Możecie mi zaufać wobec pilnowania serwerów minecraft.Bardzo lubie wasz serwer. Chciałbym też dodać,że największym moim talentem jest budowanie.
POZDRAWIAM AL0ES.
Nie zależnie ile masz lat napisz podanie postaraj się

oznałem się z tym serwerem w 2017.06.07 i mniej na nim przebywałem ale teraz rozwijam swój hotel na trybie Creative i przebywam na tym serwie codziennie od 2 tygodni .Zacząłem od 2 tygodni grać na trybie Creative na tym serwerze minecraft 2-3-4 godzin lub 40 minut dziennie.