29.03.2017, 12:09 -
1.Imię:Stasiek
2.Wiek:16
3.Nick w grze:StasPlayGame
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.:Gram Na Serverze Od Miesiąca
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.:W Tygodniu Dwie Godziny A W Sobote,Niedziele 3-4 Godziny
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:Skype,Facebook
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:/Mute /TempBan /Ban /Unban
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Mogę Rozmawiać Z Innymi Bez Przeklinania I Banowania Jak Ktoś Cheatuje To Wtedy Go Przesłucham I Jak Zasłuży To Dam Bana Jak Nie To Nie Dam
9.Coś o sobie:Lubię Sport,Grać W Minecrafta I Na Konsoli LubięGrać :cool:
10.Czy masz sprawny mikrofon ?:Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ?
osiadam Minecraft Premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?:2 Razy
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Nie Nie Byłem Ale Chce Na Creative
2.Wiek:16
3.Nick w grze:StasPlayGame
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.:Gram Na Serverze Od Miesiąca
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.:W Tygodniu Dwie Godziny A W Sobote,Niedziele 3-4 Godziny
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:Skype,Facebook
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:/Mute /TempBan /Ban /Unban
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Mogę Rozmawiać Z Innymi Bez Przeklinania I Banowania Jak Ktoś Cheatuje To Wtedy Go Przesłucham I Jak Zasłuży To Dam Bana Jak Nie To Nie Dam
9.Coś o sobie:Lubię Sport,Grać W Minecrafta I Na Konsoli LubięGrać :cool:
10.Czy masz sprawny mikrofon ?:Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ?

12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?:2 Razy
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Nie Nie Byłem Ale Chce Na Creative