(03.05.2016, 17:35)ognista napisał(a): 1.Imie: Emilia 2.wiek:14 3.nick w minecracie :ognista 4. status konta: no premium 5.ile czasu gram na serwerze minecraft Lecraft: 3 lata 6. czas,jaki 5?możesz poświęcić codziennie na serwer : 5/6 h 7. Posiadasz sprawny mikrofon? tak 8.Posiadasz Skype lub ts3 ?; posiadam skype oraz ts3 9. komendy na kid moda : - /kick - /tempban - /mute - /chat off - /chat on - /chat cc - /jail - /gm 1 -/gm 0 Więcej nie pamiętam 10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem administratorką niektórych serwerów minecraft Posiadałam jeden serwer Znam dużo komend . Jeste miła dla innych Jestem obiektywistą. 11. Dodatkowe informacje o sobie: Na co dzień uczę się .Pomagam innym w nauce.uczeszcam na charcerze . Lubie grac i jeździc na rózne wyjazdy . pozdrawiam.
(03.05.2016, 11:29)krzukosz napisał(a): Imię: Krzysztof Wiek: 15 Nick w grze: krzukosz Status konta [Premium/Non-Premium]: Premium Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 3 tygodnie, może więcej Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 4-5 h dziennie Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: - /kick - Kikuje gracza z serwera minecraft - /tempban - bany tymczasowe - /mute - wycisza gracza - /chat off - wyłącza chat - /chat on - włącza chat - /chat cc - czyści chat - /jail - więzienie - /seen - sprawdza kiedy gracz był online - /sun - wyłącza deszcz - /rain - włącza deszcz więcej komend nie pamiętam za wszystkie których nie znam przepraszam. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem doświadczonym administratorem serwerów minecraft, bardzo wyrozumiałym. Potrafię rozwiązać sprawy bez kłótni, które prowadzą do rozpadu serwera minecraft. Byłem administratorem jednego z większych serwerów minecraft FreeBuild które już wygasły. NP Mos*** czy Craft** (to nie reklama tego serwera minecraft już nie ma od paru lat) Posiadam również znajomości WorldEdita i różnych pluginów na przyszłość. Bardzo szybko się uczę, Jestem obiektywistą. Posiadałem parę swoich serwerów minecraft które nie w całości wypaliły ale działały :> Znam dużo komend i utrzymuję dobry kontakt ze społecznością serwera minecraft. Dodatkowe informacje o sobie: Lubię placki. Nie lubię Windowsa Visty. Na co dzień uczę się w klasie o profilu informatycznym. Pomagam kolegom z ich problemami informatycznymi. Byłem 5 razy na konkursach informatycznych. Dla rozrywki piszę strony internetowe w oparciu o PHP i MySQL. Aktualnie pracuję nad projektem darmowego itemshopu MineCraft. Jestem aktywnym użytkownikiem MPCF****. Aktualnie mieszkam w Lublinie woj. Lubelskie. Posiadam komputer z NASA. Gram na sławnej kopi serwera minecraft HC i na serwerze minecraft LeCraft. Mam nadzieję że się załapię. Pozdrawiam !