Chciałabym ponownie przystąpić na Młodszego Moderatora Creative 
1. Imię: Amelia
2. Wiek: 14 lat
3. Nick: CookieeeXD
4. Status Konta: non-premium
5. Ile czasu grasz na LeCraftcie?: Nie mogę podać dokładnie, ale raczej już z Rok gramobraz
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: W Czasie szkoły to około 3, 4 godzin, a w weekend cały dzień
7. Czy posiadasz sprawny mikrofonobraz?: Tak, na laptopieobraz który znów zabrała mi Siostra
, spróbuje dokupić mikrofonobraz do Tego laptopa, chociaż nie wiem czy mi się to uda 
8. Czy posiadasz Skypeobraz oraz TeamSpeak 3?: Tak, posiadam to i to
9. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
Powinniście mnie wybrać, ponieważ często przebywam na creative, dogaduję się z graczami oraz znam się już trochę na byciu KidModeratorem. Powinniście mnie wybrać także dlatego, że wyłapię każdą reklamę oraz przekleństwo, każdą erotykę oraz każdy spam i flood. Również temu powinnam się dostać, bo uwielbiam ten serwer
11. Dodatkowe informacje o sobie:
Mieszkam w województwie Kujawsko - Pomorskim na wsi ;3. Uwielbiam jeździć konno chociaż dawno tego nie robiłam. Mam starszą siostrę, psa, 4 koty oraz 2 papużki. W czasie wolnym jeżdżę na rolkach, rysuję lub czytam książke. Uwielbiam serię "Harry Potter" oraz różne jego Fanfiction (narazie czytam jedną). Nie jestem zbytnio rozmowna, lecz można się zemną dogadać

1. Imię: Amelia
2. Wiek: 14 lat
3. Nick: CookieeeXD
4. Status Konta: non-premium
5. Ile czasu grasz na LeCraftcie?: Nie mogę podać dokładnie, ale raczej już z Rok gramobraz
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: W Czasie szkoły to około 3, 4 godzin, a w weekend cały dzień
7. Czy posiadasz sprawny mikrofonobraz?: Tak, na laptopieobraz który znów zabrała mi Siostra

8. Czy posiadasz Skypeobraz oraz TeamSpeak 3?: Tak, posiadam to i to
9. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
- /mute - Wycisza gracza na odpowiedni czas, Użycie: /mute nick czas, na przykład: /mute CookieeeXD 5m
- /invsee - zagląda w EQ gracza, Użycie: /invsee nick, na przykład: /invsee CookieeeXD
- /chat off - wyłącza chat, aby włączyć chat ponownie trzeba wpisać /chat on
- /cc - czyści chat
- /jail - wtrąca gracza do więzienia do odpowiedniej celi na odpowiednia czas, Użycie: /jail cela nick czas, na przykład: /jail 2 CookieeeXD 10m
- /kick - wyrzuca gracza na chwile z serwera minecraft
- /v - (znane też jako /vanish) sprawia że jest się "niewidocznym"
Powinniście mnie wybrać, ponieważ często przebywam na creative, dogaduję się z graczami oraz znam się już trochę na byciu KidModeratorem. Powinniście mnie wybrać także dlatego, że wyłapię każdą reklamę oraz przekleństwo, każdą erotykę oraz każdy spam i flood. Również temu powinnam się dostać, bo uwielbiam ten serwer
11. Dodatkowe informacje o sobie:
Mieszkam w województwie Kujawsko - Pomorskim na wsi ;3. Uwielbiam jeździć konno chociaż dawno tego nie robiłam. Mam starszą siostrę, psa, 4 koty oraz 2 papużki. W czasie wolnym jeżdżę na rolkach, rysuję lub czytam książke. Uwielbiam serię "Harry Potter" oraz różne jego Fanfiction (narazie czytam jedną). Nie jestem zbytnio rozmowna, lecz można się zemną dogadać