[Podanie] Asiorex

Napisał(a): Asiorex

Oceń wątek
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

15 posts in this topic
Asiorex
Niezarejestrowany

width=

3 posts 1 threads Dołączył: May 2016
Rainbow  21.05.2016, 21:24 -
  1. Imię: Eliza. Smile
  2. Wiek: 15 lat. Smile
   3. Nick w grze: Asiorex.  Smile
  4. Status konta [Premium/Non- Premium]: Non-premium.  Smile
  5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 6-7 miesięcy.  Smile
  6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Od 3 do 6 godzin.  Smile
   7. Posiadasz sprawny mikrofon: Tak, posiadam.  Smile
  8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? Tak.  Smile
  9. Komendy potrzebne w roli Młodszego moderatora: 
  • /afk

• /ban

• /kick

• /kickall

• /mute

• /unban

• /unbanip

• /cc

• /chat off/on

• /vanish

• /jail

10. Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
  Jestem dosyć ogarnięta. Raczej rzadko robię błędy ortograficzne. Postaram się jak najbardziej pomóc administracji ogarnąć serwer. Zostanie Młodszym moderatorem to będzie dla mnie pewien zaszczyt. Ale nie dlatego że będę miała inną range , ale dlatego że wiem , że ktoś na mnie liczy. Postaram się nie zawieść administracji LC. Często bywam chora , z czego całymi dniami jestem na serwerze minecraft. Więc wtedy często wchodzę rano tak około od 8 do 14 godziny. Wtedy jest mała liczność graczy, ale i tak prawie zawsze zauważam jak inni gracze łamią regulamin serwera minecraft. Np. Przeklinają, spamuj. Bardzo często też reklamują inny serwer. Wtedy wiadomo, staram się ich uspokoić , ale nie zawsze się udaje. Prawie nigdy. Więc, gdybym była Młodszym moderatorem to bym ich trochę przypilnowała. Zawszę potrafię znaleźć jakie rozwiązanie, nawet w tych bardzo trudnych sytuacjach. Mam ogromną cierpliwość. Jestem też bardzo przyjazna, bardzo lubię zawierać nowe znajomości. Znam komend.  

11. Dodatkowe informacje o sobie:
 Mam na imię Eliza, mam 15 lat. Mieszkam na Lubelszczyźnie. Moje zainteresowanie i zarówno pasją jest muzyka. Kocham wszystko co jest związane z muzyką. Uwielbiam tańczyć i śpiewać. Codziennie, gdy wstanę rano włączam muzykę i tańczę , a co najważniejsze od tego tańczenia mam zawsze lepszy humor. Wiem, że to co napisałam wydaje się trochę dziecinne , ale ja lubię takie rzeczy. Ale nie myślcie sobie , że będzie jakiś dziecinny Moderator! O nie xdd Ja w głębi duszy potrawie być bardzo poważna. Dla mnie tak samo ważne jest zostanie Młodszym moderatorem, więc będę trochę poważniejsza niż zwykle, ale postaram się też być jak najmilsza i postaram się żeby graczom LC jak najmilej mijał czas. Zwykle jestem spokojna. Bardzo dobrze się uczę. Na pół-rocze z zachowania miałam ocenę wzorową. Jestem aktywna na TeamSpeaku i na Skype. A wracając, moje ulubione przedmioty to polski , matematyka i w-f. Moją pasją jest też sport. Bardzo lubię biegać. Ostatnio na zawodach czwórbojowych powiatowych z moją szkołą zajęliśmy 1 miejsce. Na wojewódzkich poszło trochę gorzej , ale to nie ważne. Bardzo lubię ,,pogaduszki''. Więc myślę, że gracze LC mnie polubią. Zawsze staram się być szczera. Kiedyś już byłam Administratorem, więc mam w tych sprawach doświadczenie. Bardzo bym chciała być Młodszym Moderatorem i mam nadzieje, że nim zostanę Smile))
                                                                                           Czeka na odpowiedź Asiorex 

Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.05.2016, 10:52 przez Asiorex.
Gemma
Niezarejestrowany

21.05.2016, 21:52 -
Na Tak
CMata
Niezarejestrowany

21.05.2016, 22:18 -
Na TAK
Olkciaaa
Creative-MVip

width=

48 posts 1 threads Dołączył: Apr 2016
21.05.2016, 22:33 -
Na Tak
Julqaaa
Niezarejestrowany

22.05.2016, 07:27 -
Ocenę zmieniam na NIE, komendy są po prostu skopiowane z podania Kalci.
Kalciaaa
Niezarejestrowany

22.05.2016, 08:04 -
Komendy są skopiowane z mojego podania, widać to nawet po czcionce i po kolejności. Pewnie jak zobaczysz to co napisałam to, to zmienisz.. -.-

Jestem na NIE.
YukiKaj
Niezarejestrowany

22.05.2016, 08:40 -
Jestem na Tak
Asiorex
Niezarejestrowany

width=

3 posts 1 threads Dołączył: May 2016
22.05.2016, 10:49 -
(22.05.2016, 08:04)Kalciaaa napisał(a): Komendy są skopiowane z mojego podania, widać to nawet po czcionce i po kolejności. Pewnie jak zobaczysz to co napisałam to, to zmienisz.. -.-

Jestem na NIE.Skopiowałam komendy , tylko dlatego bo uważałam , że twoje komendy są najlepsze i najlepiej sformułowane. A skopiowałam je dlatego , że ja po prostu chciałam żeby była taka czcionka komend, a ja nie umiałam takiej zrobić  Smile
pitereek
Niezarejestrowany

22.05.2016, 10:58 -
Jestem za ;p
Krych10
Niezarejestrowany

22.05.2016, 11:37 -
na NEUTRAL
- takie se to poddanie
- niektóre rzeczy są skopiowane z innych poddań...

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości