24.05.2016, 17:44 -
1. Imię: Mateusz
2. Wiek: 17
3. Nick w grze:2Girl1Cup
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: non-premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: ponad rok
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: w dni powszednie 3/4h weekendy moge dłużej
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: seen/afk/kick/mute/jail/cc/ac +/- /v
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: jestem aktywnym graczem z dużym doswiadczeniem w sprawach moderowania serwerami w różnych grach multiplayer gdzie trzeba było ogarniać tzw ,,przedszkole'' na minecraftowych serwerach to jest standard a szczególnie na creativie gdzie mogą wykazać się swoją inwencją twórczą jestem pewien że sprawie się w roli młodszego moderatora także nie zamierzam skończyć swojej ,,kariery'' na stanowisku kidmoda
11. Dodatkowe informacje o sobie: nazywam się Mateusz Wiśniewski pochodze z Katowic interesuje się koszykówką oraz tenisem, w wolnym czasie pogrywam w kosza ale również mam słabość do gier komputerowych jak większość młodzieży w 21 wieku co jeszcze moge o sobie napisać jestem raczej skrytą cichą osobą ale jak to mówią cicha woda brzegi rwie
w moim przypadku jest dokładnie tak samo jak nadaży się okazja potrafie wybuchnąć jak dynamit lecz na codzień jestem spokojny gdyby było inaczej to nie pisałbym tego podania ponieważ wiedziałbym z góry że jak ktoś mnie sprowokuje to nie będe umiał sobie z nim poradzić i natychmiastowo nawiąże dyskuje jednak tak nie jest dlatego myślę że idealnie nadaje się na to stanowisko
Pozdrawiam!
EDIT nick zawsze moge zmienić
2. Wiek: 17
3. Nick w grze:2Girl1Cup
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: non-premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: ponad rok
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: w dni powszednie 3/4h weekendy moge dłużej
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: seen/afk/kick/mute/jail/cc/ac +/- /v
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: jestem aktywnym graczem z dużym doswiadczeniem w sprawach moderowania serwerami w różnych grach multiplayer gdzie trzeba było ogarniać tzw ,,przedszkole'' na minecraftowych serwerach to jest standard a szczególnie na creativie gdzie mogą wykazać się swoją inwencją twórczą jestem pewien że sprawie się w roli młodszego moderatora także nie zamierzam skończyć swojej ,,kariery'' na stanowisku kidmoda

11. Dodatkowe informacje o sobie: nazywam się Mateusz Wiśniewski pochodze z Katowic interesuje się koszykówką oraz tenisem, w wolnym czasie pogrywam w kosza ale również mam słabość do gier komputerowych jak większość młodzieży w 21 wieku co jeszcze moge o sobie napisać jestem raczej skrytą cichą osobą ale jak to mówią cicha woda brzegi rwie

Pozdrawiam!
EDIT nick zawsze moge zmienić

Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.05.2016, 12:39 przez fubuxkrul.