28.12.2016, 16:18 - 

Hahahahahahah  I jeszcze ten admin zwany "gorol" Wyzywa innych graczy i mowi ze "On moze,bo jest adminem" A zeby byc adminem to trzeba miec pojecie xD.Mówił ze jest adminem od sprawdzania cheaterow xD a sam nie potrafi xd Bo nie wiedzial ze Impact to cheaty Ale wiecie gorol uzywal huzuni i tylko tego cheata zna xD Ale teraz dojdzmy do konkretow zaslania sie adminem i wgl Sam na serwie przeklina bo przeciez jest "adminem" wyzywa,I banuje za powiedzenie prawdy nazywa to TepmBanem Gorolku mozesz juz dac mi perma kolo uja mi to lata i jeszcze sam prowokuje xD naprzyklad na FB i pozniej jak mu sie wszytsko wygarnie,to pisze "Masz bana na 2 dni" Co jest w 100000000%% Żałosne xD Pozdro dla cb adminku xD
 I jeszcze ten admin zwany "gorol" Wyzywa innych graczy i mowi ze "On moze,bo jest adminem" A zeby byc adminem to trzeba miec pojecie xD.Mówił ze jest adminem od sprawdzania cheaterow xD a sam nie potrafi xd Bo nie wiedzial ze Impact to cheaty Ale wiecie gorol uzywal huzuni i tylko tego cheata zna xD Ale teraz dojdzmy do konkretow zaslania sie adminem i wgl Sam na serwie przeklina bo przeciez jest "adminem" wyzywa,I banuje za powiedzenie prawdy nazywa to TepmBanem Gorolku mozesz juz dac mi perma kolo uja mi to lata i jeszcze sam prowokuje xD naprzyklad na FB i pozniej jak mu sie wszytsko wygarnie,to pisze "Masz bana na 2 dni" Co jest w 100000000%% Żałosne xD Pozdro dla cb adminku xD
I jeszcze dodam ze na poprzednim kocie mialem cheaty co prawda zostałem zbanowany xD Ale gorol nawet nie wiedzial co to jest LOL Xd

I jeszcze ten admin zwany "gorol" Wyzywa innych graczy i mowi ze "On moze,bo jest adminem" A zeby byc adminem to trzeba miec pojecie xD.Mówił ze jest adminem od sprawdzania cheaterow xD a sam nie potrafi xd Bo nie wiedzial ze Impact to cheaty Ale wiecie gorol uzywal huzuni i tylko tego cheata zna xD Ale teraz dojdzmy do konkretow zaslania sie adminem i wgl Sam na serwie przeklina bo przeciez jest "adminem" wyzywa,I banuje za powiedzenie prawdy nazywa to TepmBanem Gorolku mozesz juz dac mi perma kolo uja mi to lata i jeszcze sam prowokuje xD naprzyklad na FB i pozniej jak mu sie wszytsko wygarnie,to pisze "Masz bana na 2 dni" Co jest w 100000000%% Żałosne xD Pozdro dla cb adminku xD
 I jeszcze ten admin zwany "gorol" Wyzywa innych graczy i mowi ze "On moze,bo jest adminem" A zeby byc adminem to trzeba miec pojecie xD.Mówił ze jest adminem od sprawdzania cheaterow xD a sam nie potrafi xd Bo nie wiedzial ze Impact to cheaty Ale wiecie gorol uzywal huzuni i tylko tego cheata zna xD Ale teraz dojdzmy do konkretow zaslania sie adminem i wgl Sam na serwie przeklina bo przeciez jest "adminem" wyzywa,I banuje za powiedzenie prawdy nazywa to TepmBanem Gorolku mozesz juz dac mi perma kolo uja mi to lata i jeszcze sam prowokuje xD naprzyklad na FB i pozniej jak mu sie wszytsko wygarnie,to pisze "Masz bana na 2 dni" Co jest w 100000000%% Żałosne xD Pozdro dla cb adminku xDI jeszcze dodam ze na poprzednim kocie mialem cheaty co prawda zostałem zbanowany xD Ale gorol nawet nie wiedzial co to jest LOL Xd
Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2016, 16:24 przez ganjamafia.