30.12.2016, 10:35 - 

Ładne kwiatki widzę  Fakt wina leży po obu stronach, no ale regulamin tak jest ułożony, że administrator na serwerze minecraft ma o wiele większe prawa niż gracz (wiem, sam go układałem). Przymykałem wiele razy oko na to co się działo na serwerze minecraft, ale w końcu znalazł się gorol, który już wyciąga konsekwencje ze wszystkiego. Wchodząc i grając na tym serwerze minecraft, akceptujecie tym samym warunki tego regulaminu, więc musicie się do niego dopasować.
 Fakt wina leży po obu stronach, no ale regulamin tak jest ułożony, że administrator na serwerze minecraft ma o wiele większe prawa niż gracz (wiem, sam go układałem). Przymykałem wiele razy oko na to co się działo na serwerze minecraft, ale w końcu znalazł się gorol, który już wyciąga konsekwencje ze wszystkiego. Wchodząc i grając na tym serwerze minecraft, akceptujecie tym samym warunki tego regulaminu, więc musicie się do niego dopasować.

Fakt wina leży po obu stronach, no ale regulamin tak jest ułożony, że administrator na serwerze minecraft ma o wiele większe prawa niż gracz (wiem, sam go układałem). Przymykałem wiele razy oko na to co się działo na serwerze minecraft, ale w końcu znalazł się gorol, który już wyciąga konsekwencje ze wszystkiego. Wchodząc i grając na tym serwerze minecraft, akceptujecie tym samym warunki tego regulaminu, więc musicie się do niego dopasować.