[PODANIE] DPSGaming

Napisał(a): DPSGaming

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7 posts in this topic
DPSGaming
Użytkownik

width=

1 posts 1 threads Dołączył: Apr 2016
14.04.2016, 16:56 -
1. Imię: Dominik
2. Wiek: 15 lat (02.02.2001r.)
3. Nick w grze: DPSGaming
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Aktualnie posiadam konta premium i zdarza się, że robię konkursy, w których do wygrania jest np. GiftCode Minecraft.
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Na waszych serwerach spędziłem dopiero kilkanaście godzin ale zdążyłem już zapoznać się z serwerem Creative oraz z administracją tego serwera minecraft na serwerze minecraft głosowym TeamSpeak 3.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Na serwer mogę poświęcić od 2 godzin dziennie. Niestety nie jestem w stanie podać dokładnych godzin mojej aktywności, gdyż w moim przypadku jest to po prostu niemożliwe. Dodam, że w środy niestety nie mam czasu na grę.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: Niestety nie jestem w stanie stwierdzić jakie komendy posiada dana ranga, ponieważ uprawnień, które można przypisać randze jest bardzo wiele, a nie wiem jakie zostały przypisane w tym przypadku. Moim zdaniem młodszy administrator między innymi powinien mieć dostęp do komendy /mute (bądź /tempmute), /ban (bądź /tempban), /invsee, /warn (jeżeli jest u was taka funkcja), wszelkie uprawnienia, które posiada każda ranga premium (VIP).
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Nie sądzę, że powinniście wybrać mnie do administracji. Ja tylko próbuje swoich sił w rekrutacji. Pierwsze wrażenie kiedy wszedłem na serwer nie było zbyt dobre, gdyż zauważyłem pewną tabliczkę, której nie powinno być i zgłaszając to administracji dostałem odpowiedź "tylko to?;-;". Myślę, że nie było to odpowiednie zachowanie administratora serwera minecraft Creative. Natomiast po chwili konwersacji z KidModeratorem, który napisał mi taką wiadomość okazało się, że w cale nie jest z nim tak źle. 
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jak wyżej pisałem na imię mam Dominik, mam 15 lat, pochodzę z województwa pomorskiego, a  mieszkam w mieście Sztum znajdującego się niedaleko Malborka. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w administracji to dokładnie dzisiaj (13.04.2016r.) odszedłem z administracji innej pewnej sieci serwerów minecraft Minecraft z powodu niedogadywania się z właścicielem serwerowni. Dogadywanie się między nami miało duże znaczenie, gdyż posiadałem tam cztery rangi HeadAdministratora. W dalekiej przeszłości posiadałem również swoje serwery, które od samego początku nie miały przyszłości z powodu braku czasu na modyfikowanie skryptów/pluginów. Z charakteru jestem miłym chłopakiem, czytam wszelkie regulaminy i zawsze się do nich stosuje, potrafię zachować profesjonalizm oraz "zimną krew" w rozmowach z graczami. Cóż mogę więcej napisać, czekam na wszelkie pytania dotyczące mojej osoby.

Przy okazji chciałbym poinformować, że informacje na serwerze minecraft Creative podane pod komendą "/rekrutacja" są nieaktualne i proszę o ich zmiane.

Pozdrawiam, DPSGaming.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2016, 17:13 przez DPSGaming.

Wiadomości w tym wątku
[PODANIE] DPSGaming - przez DPSGaming - 14.04.2016, 16:56
RE: [PODANIE] DPSGaming - przez Carlos1337 - 14.04.2016, 17:04
RE: [PODANIE] DPSGaming - przez Gemma - 14.04.2016, 17:05
RE: [PODANIE] DPSGaming - przez Krych10 - 14.04.2016, 17:32
RE: [PODANIE] DPSGaming - przez Smaik - 14.04.2016, 17:40
RE: [PODANIE] DPSGaming - przez pitereek - 14.04.2016, 18:36
RE: [PODANIE] DPSGaming - przez Kimberly - 14.04.2016, 18:40
RE: [PODANIE] DPSGaming - przez Hopsin - 17.04.2016, 13:06

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości