20.12.2019, 11:13 -
(19.12.2019, 22:51)krzyzyk napisał(a):Imię:
MaksymilianWiek:
134.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
z 2-3 miesiące ale musiałem zrobić przerwę.5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :3-4h[b]6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :[/b]Facebook,Messenger,TS3,Discord,Skype7.Komendy przydatne w roli ChatMod :/chat c/chat on/chat off/tempmute nick czas powód/kick nick powód/warn nick powód8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Myślę że warto mnie wybrać na to stanowisko ponieważ jestem odpowiedzialny. Mam dość sporą wiedzę i doświadczenia w Administracji. więc myślę że będę się nadawał na tą rolę[b]9.Coś o sobie :[/b]Mam na imię Maksymilian wolę jak się do mnie mówi Maks, zajmuje się informatyką,programowaniem,j,Angielskim. Gram w składzie RDBK nie popularnym mam sporo znajomych z naszego klanu w LOLu. lubię sobie pograć dla relaksu w Minkrufta umiem rozstrzygnąć konflikt graczy o np, Że gracz X zabiera przedmioty gracza Y to daję rozwiązanie żeby napisać do Moderatora,Administratora lub spróbować rozwiązać go sam. Nie lubię się wyśmiewać z innych. Mam nadzieje że moje podanie jak będziecie je czytać wam się spodoba.10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Jasne.[i][b]12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
[/b][/i]
Tak.
[b][i]13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb ,ile razy ?[/b][/i][b][i]Nie.[/b][/i]
A jaki masz nick bo nie napisałeś nawet.