1.Nazywam się Julia
2. Mam 15 lat
3. Mój nick:Julaa1256
4. Gram ok. 2.5 lata
5. Wchodzę dość często, w weekendy i dni wolne od szkoły od 4-7 godzin( lub dłużej jak mam co robić) , a w dni szkolne od 1.5-3.5
6. Posiadam Facebooka, Skype, ts
7.Komendy potrzebne w roli młodszego moderatora to:
Chat off- wyłącza chat
Chat on- włącza chat
mute- wycisza gracza (piszemy też na ile)
kick- wyrzuca gracza (piszę się też powód)
wand- przywołuję siekierę
clear- czyści działkę
Day- daje dzień
Night- daje noc
Tempban- wyrzuca gracza z serwera minecraft na określony czas
Cc- wyczyszcza chat
ban - banuje gracza (piszemy też powód)
pardon (nick) - odbanowuję wcześciej zbanowanego gracza
ban-ip (piszemy IP) - daje bana IP
pardon-ip (piszemy IP) odbanowuje IP gracza
say (wiadomośc piszemy) wysyła wiadomość do wszystkich
list - aktualna lista grających osób
tp (nick gracza 1) (nick gracza 2) przenosi gracza 1 do gracza 2
tphere (nick)- teleportuję do mnie gracza
vanish - Daję mi niewidzialność
msg (nick) (wiadomość)- prywatna wiadomość do gracza
invsee (nick) pokazuję mi ekwipunek gracza
To chyba najważniejsze
8.Dlaczego mnie ?
Wydaję mi się, że podałabym obowiązkowi który posiada Młodszy moderator, jestem dość często i długo na serwerze minecraft.
Nie za bardzo lubię przeklinać i nie lubię jak inni przeklinają. Wydaję mi się, że jestem dość sprawiedliwa, ale też nie za ostra.
Lubię gdy z każdego złego czynu wychodzi jakaś dobra lekcja. Starałabym się by gracze byli szczęśliwi i grali w dobrej, miłej atmosferze.
Szanuję zdanie innych
, ale nie lubię jak ktoś kogoś obraża. Sumiennie i sprawiedliwie wykonywałabym obowiązki Młodszego Moderatora.
9. Coś o sobie ?
Więc tak:
Mam 15 lat, nazywam się Julia. Chodzę do gimnazjum.
Jestem zwykłą dziewczyną, która ma pełno marzeń w głowie, od paru dobrych lat zaczęłam grac w minecrafta. Kiedy mój brat pokazał mi, że można grać razem z innymi graczami i pokazał mi serwer taki jak LeCraft od razu zaczęłam grać na serwerze minecraft godzinami- serwer bardzo mi się podoba i każdemu kto gra w minecrafta z moich znajomych go polecam. Interesuję się grafika komputerową, potrafię stworzyć łatwą grafikę i łatwą stronkę internetową, kocham Japonię i robić zdjęcia. Przeważnie kiedy mam wolny czas poświęcam się nauki języka obcego (japoński, angielski) i oczywiście grania w minecrafta. Nie jestem osobą kłótliwą, lubię zawierać nowe znajomości.
Jestem też komunikatywna i lubię rozmawiać z innymi ludźmi. Mam dużo kreatywnych pomysłów.
10. Tak, posiadam sprawny mikrofon
11. Minecraft Premium
12. Tak, byłam współwłaścicielką swojego serwera minecraft (około 250 graczy), miałam też możliwość być Moderatorem na paru serwerach.
13. Nie, niestety :/
Pozdrawiam
2. Mam 15 lat
3. Mój nick:Julaa1256
4. Gram ok. 2.5 lata
5. Wchodzę dość często, w weekendy i dni wolne od szkoły od 4-7 godzin( lub dłużej jak mam co robić) , a w dni szkolne od 1.5-3.5
6. Posiadam Facebooka, Skype, ts
7.Komendy potrzebne w roli młodszego moderatora to:
Chat off- wyłącza chat
Chat on- włącza chat
mute- wycisza gracza (piszemy też na ile)
kick- wyrzuca gracza (piszę się też powód)
wand- przywołuję siekierę
clear- czyści działkę
Day- daje dzień
Night- daje noc
Tempban- wyrzuca gracza z serwera minecraft na określony czas
Cc- wyczyszcza chat
ban - banuje gracza (piszemy też powód)
pardon (nick) - odbanowuję wcześciej zbanowanego gracza
ban-ip (piszemy IP) - daje bana IP
pardon-ip (piszemy IP) odbanowuje IP gracza
say (wiadomośc piszemy) wysyła wiadomość do wszystkich
list - aktualna lista grających osób
tp (nick gracza 1) (nick gracza 2) przenosi gracza 1 do gracza 2
tphere (nick)- teleportuję do mnie gracza
vanish - Daję mi niewidzialność
msg (nick) (wiadomość)- prywatna wiadomość do gracza
invsee (nick) pokazuję mi ekwipunek gracza
To chyba najważniejsze

8.Dlaczego mnie ?
Wydaję mi się, że podałabym obowiązkowi który posiada Młodszy moderator, jestem dość często i długo na serwerze minecraft.
Nie za bardzo lubię przeklinać i nie lubię jak inni przeklinają. Wydaję mi się, że jestem dość sprawiedliwa, ale też nie za ostra.
Lubię gdy z każdego złego czynu wychodzi jakaś dobra lekcja. Starałabym się by gracze byli szczęśliwi i grali w dobrej, miłej atmosferze.
Szanuję zdanie innych

9. Coś o sobie ?
Więc tak:
Mam 15 lat, nazywam się Julia. Chodzę do gimnazjum.
Jestem zwykłą dziewczyną, która ma pełno marzeń w głowie, od paru dobrych lat zaczęłam grac w minecrafta. Kiedy mój brat pokazał mi, że można grać razem z innymi graczami i pokazał mi serwer taki jak LeCraft od razu zaczęłam grać na serwerze minecraft godzinami- serwer bardzo mi się podoba i każdemu kto gra w minecrafta z moich znajomych go polecam. Interesuję się grafika komputerową, potrafię stworzyć łatwą grafikę i łatwą stronkę internetową, kocham Japonię i robić zdjęcia. Przeważnie kiedy mam wolny czas poświęcam się nauki języka obcego (japoński, angielski) i oczywiście grania w minecrafta. Nie jestem osobą kłótliwą, lubię zawierać nowe znajomości.
Jestem też komunikatywna i lubię rozmawiać z innymi ludźmi. Mam dużo kreatywnych pomysłów.
10. Tak, posiadam sprawny mikrofon

11. Minecraft Premium
12. Tak, byłam współwłaścicielką swojego serwera minecraft (około 250 graczy), miałam też możliwość być Moderatorem na paru serwerach.
13. Nie, niestety :/
Pozdrawiam