18.03.2020, 18:18 -
imie: mateusz
nick: matiitam
czas od ktorego grasz na tym serwie: kolo 1 rok
czas dzienny jaki mozesz spendzic tygodniowo: 1 tydzien= kolo 1 dzien a w weekendy cos kolo 1,5 dnia
/ac - chay administracji
/cc - czysci chat
/c on/off - wlacza/wylacza chat
/warn [nick] [powod] - ostszerzenie
/tempmute [nick] [powod] - tymczasowy mute
/kick [nick] [powod] - kick z serwera minecraft minecraft minecraft
dlaczego cb mam wybrac?: bo znam wszystkie komendy jak widzisz
, umiem sie z graczami dogadac, pomagam graczom, nie scamoje i nie okradam, i wgl mozna sie ze mn dogadac 
cos o sobie: jestem fajny, mozna sie ze mn dogadac, nadaje na tych zamych falach co inni (ale nie natych co moj stary
), pomagam kazdemu (no chyba ze lepszym to nie )
czy masz dzialakoncy mikro?: tak
masz mc premke/nonpremke?: nonpremke
czy miales/as na innym serwie jakies rangi typu adm?: nie
czy tez miales/as na tym serwie jakies rangi typu adm na innych trubacz i ile razy?: nie mialem wgl na zadnym serwie nigdzie ;( dlatego chce tu miec (to bedzie zaszczyt byc chatmodem)
staralem sie, pisalem to 30 min cos kolo i mysle ze bede chat modem pozdrawiam matiitam PS. bardzo chce ta range i zycie nauczylo mn ze zamalo wierze w sb
nick: matiitam
czas od ktorego grasz na tym serwie: kolo 1 rok
czas dzienny jaki mozesz spendzic tygodniowo: 1 tydzien= kolo 1 dzien a w weekendy cos kolo 1,5 dnia
/ac - chay administracji
/cc - czysci chat
/c on/off - wlacza/wylacza chat
/warn [nick] [powod] - ostszerzenie
/tempmute [nick] [powod] - tymczasowy mute
/kick [nick] [powod] - kick z serwera minecraft minecraft minecraft
dlaczego cb mam wybrac?: bo znam wszystkie komendy jak widzisz
, umiem sie z graczami dogadac, pomagam graczom, nie scamoje i nie okradam, i wgl mozna sie ze mn dogadac 
cos o sobie: jestem fajny, mozna sie ze mn dogadac, nadaje na tych zamych falach co inni (ale nie natych co moj stary
), pomagam kazdemu (no chyba ze lepszym to nie )czy masz dzialakoncy mikro?: tak
masz mc premke/nonpremke?: nonpremke
czy miales/as na innym serwie jakies rangi typu adm?: nie
czy tez miales/as na tym serwie jakies rangi typu adm na innych trubacz i ile razy?: nie mialem wgl na zadnym serwie nigdzie ;( dlatego chce tu miec (to bedzie zaszczyt byc chatmodem)

staralem sie, pisalem to 30 min cos kolo i mysle ze bede chat modem pozdrawiam matiitam PS. bardzo chce ta range i zycie nauczylo mn ze zamalo wierze w sb