18.02.2017, 17:20 -
1.Imię: Kacper
2.Wiek: 14 lat
3.Nick w grze: EximiusSquare
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: 5 miesięcy od października 2016 roku.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: W dni robocze 3 - 4 godziny natomiast w weekendy 6 -8 godzin.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Skype, Team Speak 3, Discord, Facebook
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
Zależy to od pluginów znajdujących się na serverze.
/tphere - teleportuje gracza do siebie
/tpa - teleport
/mute - wycisza osobę czyli nie może ona pisać na czacie
/ban - banuje osobę czyli nie może ona wejść na server
/kick - kickuje osobę czyli wyrzuca ją z servera lecz może dołączyć ponownie
/msg - wysyła wiadomość do danej osoby
/weather clear/rain/thunder - zmienia pogodę na bezchmurną, deszcz, burzę
/unmute - odcisza osobę może ona pisać na czacie
/pardon - usuwa bana danej osoby
/cc - czyści czat
/c off - wyłącza czat
/c on włącza czat
Nie wymieniłem wszystkich, wymieniłem mało lecz nie chodzi tu o rozpisywanie się. Jeżeli będzie potrzeba to użyję komendy w praktyce na serverze. Jeżeli nie będę jakiś znał to na szczęście szybko się uczę i na pewno poznam wszystkie
Nie znam pluginów które zainstalowane dlatego nie wiem jakie komendy wypisać.
Nie znam pluginów które zainstalowane dlatego nie wiem jakie komendy wypisać. 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Jestem ogarnięty, kulturalny, rzadko popełniam błędy interpunkcyjne oraz ortograficzne. Nie odbija mi władza do głowy tak jak niektórym ludziom. Robię to co do mnie zależy i po prostu uwielbiam pomagać
W Minecraft gram od wersji 1.4 beta a więc mam troszeczkę doświadczenia w tej grze.
W Minecraft gram od wersji 1.4 beta a więc mam troszeczkę doświadczenia w tej grze. 9.Coś o sobie:
Mam 14 lat i interesuję się programowaniem, grafiką oraz wszystkim co związane jest z komputerami. Chodzę do drugiej gimnazjum ale nie jestem taki jak większość tzw. "Gimbusów". Uwielbiam pomagać na wszelkie sposoby i tak jak mówią "Mam olej w głowie".
10.Czy masz sprawny mikrofon ?: Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ?: Premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?: Tak na kilku byłem administratorem / moderatorem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Niestety nie.

Ładne podanie.