21.09.2019, 17:58 - 

1. Imię : Alicja
13. Czy byłeś już w administracji na Lecraft? Jak tak to jaki tryb i ile razy : Nie

2. Wiek : 14
3.Nick w grze : AndresiaQ
4.Czas od kiedy grasz w LeCraft : Około 2 miesiące
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Myślę, że około 2 lub 3 godziny dziennie w zależności od tego czy szkoła mi na to pozwoli  

W weekendy 4+  
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie? : Facebook, Skype  Oczywiście mogę pobrać jeszcze programy, które będą mi potrzebne
 Oczywiście mogę pobrać jeszcze programy, które będą mi potrzebne
 Oczywiście mogę pobrać jeszcze programy, które będą mi potrzebne
 Oczywiście mogę pobrać jeszcze programy, które będą mi potrzebne7.Komendy przydatne w roli ChatModa : /c off - wyłącza chat, /c on włącza chat, /cc - czyści chat, /tempban <nick> <czas> <powód> - banuje gracza na wyznaczony czas
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Myślę, że mogłabym się nadać na to stanowisko. Mam duże grono znajomych, którym zawsze lubię pomagać. Staram się być niekonfliktowa lecz nie zawsze się udaje. Jestem cierpliwa i umiem uspokoić drugiego człowieka. Bardzo szybko nawiązuje nowe znajomości. Na pewno będę bardzo aktywnym i mam nadzieje lubianym ChatModem.
9. Coś o sobie : Mam na imię Alicja. W wolnym czasie rysuje portrety znanych osób zazwyczaj piosenkarzy/piosenkarki. Mam dużo znajomych. (nie tylko w realu ale także w internecie). Jestem bardzo wrażliwą osobą i nie lubię się kłócić z ludźmi. Interesuje się również śpiewem oraz uczęszczam na dodatkowe zajęcia w szkole muzycznej. Uwielbiam także jeździć konno. Myślę, że już napisałam wszystko czym się interesuje  

10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE) : Niestety mój mikrofon nie jest w najlepszym stanie 
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM/NOPREMIUM) : Premium
12.Czy miałeś możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(Nie podawaj IP) : Tak 
13. Czy byłeś już w administracji na Lecraft? Jak tak to jaki tryb i ile razy : Nie